Uitwegen

Naast uitlijnen is ook het uitwegen van uw auto erg belangrijk om de best mogelijke prestaties uit uw (race-)auto te krijgen. De gewichtsverdeling is namelijk belangrijk voor de druk op de wielen tijdens het nemen van bochten of remmen.

Onze uitweegbank biedt de mogelijkheid om een aantal metingen te verrichten. We kunnen bijvoorbeeld de wieldruk per wiel met een maximale tolerantie van 0,5 kg aflezen, het totale voertuiggewicht bepalen of bijvoorbeeld het totale gewicht per zijde van de auto inzichtelijk krijgen. Andere punten waaronder het bepalen van de diagonale wieldruk over de lengte as en de gewichtsverdeling tussen de voorzijde, achterzijde en de diagonaal as is mogelijk.

Tijdens de meeting wordt uw auto op vier platen gezet welke elk voorzien zijn van zogenaamde load cells, die afhankelijk van de druk die er op uitgeoefend wordt een elektrische spanning afgeeft aan de computer. Op deze wijze kunnen we de genoemde metingen doorvoeren en u een uitsluitsel geven.

Bij auto’s met een schroefsysteem gaat het aanpassen en wegen relatief gemakkelijk. Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat er verdere aanpassingen nodig zijn als het verplaatsen van een accu, benzinetank, etc. Neem gerust contact met ons op via het onderstaande contactformulier en plan in een afspraak.

    Beek Auto Racing MercSpeed MINIspeed Porformance VAGspeed

    Bezoek ook de andere dochtermerken van Beek Auto Racing B.V.