Wie zijn wij

BeekAutoRacing-25-jaar_mediumBMWspeed.nl is onderdeel van Beek Auto Racing B.V., een specialist die zich sinds 1992 onderscheidt als technisch specialist voor sportieve auto’s en de autosport. Een kenmerkende eigenschap van Beek Auto Racing is dat wij beginnen waar anderen, vaak noodgedwongen, ophouden. Dankzij onze kennis en hightech apparatuur hebben motoren, management-systemen, aandrijflijnen en onderstellen van auto’s geen geheimen voor ons.

De vriendelijke ontvangst en heldere werkwijze van onze werknemers zorgen voor een karakteristieke, gezellige en vooral aangename sfeer, waarin onze klanten vol met passie en een luisterend oor worden geholpen. Onder de bezielende leiding van Ghisbert van Ginhoven is Beek Auto Racing uitgegroeid tot een bedrijf waar dagelijks een groot aantal enthousiaste klanten zijn of haar bolide laat repareren, upgraden of restaureren.

In ons pand vind u een ruime verscheidenheid aan werkplekken voor reparatie, revisie en de montage van onderdelen aan uw auto of motor. Naast het kantoor en de lunchruimte bevinden zich een technisch lab voor de ontwikkeling van motormanagementsystemen en aanpassingen aan automotive computer units en elektronische autosystemen. De rollentestbank en motorrevisieruimte bevinden zich in het hart van onze bedrijfsomgeving.

Rollenbankdagen 01

Beek Auto Racing MercSpeed MINIspeed Porformance VAGspeed

Bezoek ook de andere dochtermerken van Beek Auto Racing B.V.