Hardware-upgrades

BMWspeed biedt in samenwerking met Beek Auto Racing een ruime verscheidenheid aan hardware-upgrades aan. Check het onderstaande overzicht aan merken en onderdelen, die we in vele gevallen direct kunnen leveren. Staat uw gewenste upgrade of merk er niet tussen, laat het ons dan weten via de contactpagina. We helpen u graag verder wanneer u specifieke wensen en vragen heeft.

Akrapovic Uitlaatsystemen

Akrapovic is een pionier op dit gebied van uitlaatsystemen en wordt alom erkend als een zeer innovatief materiaaltechnologiebedrijf.

Akrapovic 02

ATS Wheels – Lichtmetalen Wielen

ATS Wheels is al meer dan 40 jaar nauw betrokken bij de autosport en heeft in zijn lange geschiedenis op het gebied van lichtmetalen wielen.

ATS wheels 02

Coolerworx Short Shifters

Het Litouwse bedrijf Coolerworx is voornamelijk bekend vanwege de productie van short shifters en op maat gemaakte handremsystemen.

Coolerworx

Eventuri Carbon Luchtinlaten

Het Britse merk Eventuri staat bekend als het nummer 1 adres op het gebied van zeer hoogwaardige carbon fiber luchtinlaten.

Eventuri 01

ITG Filtersystemen

ITG ontwikkelt de lichtste en meest geavanceerde luchtfilters voor allerlei automotive doeleinden, van motorsport tot straatgebruik.

ITG Airfilters

Spoorverbreders/Spacers

In samenwerking met Beek Auto Racing levert BMWspeed een ruim aanbod aan spoorverbreders, ook wel spacers genoemd.

spacers

Tarox Remmen

Met Tarox beschikt Beek Auto Racing over een topmerk binnen haar portfolio met hoogwaardige remproducten dat kan terugkijken op meer dan 30 jaar ervaring.

Tarox (1)

Beek Auto Racing MercSpeed MINIspeed Porformance VAGspeed

Bezoek ook de andere dochtermerken van Beek Auto Racing B.V.