Eventuri Carbon Luchtinlaten

Het Britse merk Eventuri is opgericht door een team van ingenieurs en enthousiastelingen met een achtergrond in luchtvaart en tuning – allemaal met een passie voor auto’s en prestaties. Eventuri is momenteel de benchmark op het gebied van carbon intake systemen. De heren weten waarover ze spreken en hebben alle systemen door en door getest. Ze leveren gegarandeerd de gemelde vermogenstoename voor uw BMW.

De carbon intake systemen worden ontwikkeld met behulp van geavanceerde ontwerp-, test- en prototypemethoden. Met een focus op prestaties, ondergaat elk ontwerp een CFD-analyse en wordt vervolgens gevalideerd in de prototypefase door middel van een volumetrische luchtstroommeting, aanzuigtemperatuurmeting en een uitgebreide dynamometertest.

Alleen de beste materialen worden geselecteerd voor elk onderdeel – zelfs wanneer het aankomt op de keuze van bevestigingsmiddelen en bevestigingen om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van het eindproduct ongeëvenaard is.

Eventuri GIF

De hoogwaardige luchtinlaatsystemen van Eventuri zijn verkrijgbaar via BMWspeed en Beek Auto Racing voor onder andere de BMW B58 M140i/M240i, BMW E39 M5, BMW E46 M3, BMW E60 M5 / E63 M6, BMW E9X M3, BMW F10 M5, BMW F13 M6, BMW F80 M3 / F82 F83 M4, BMW M2 Competition, BMW F90 M5, BMW M2/M135i/M235i, BMW N20 125i/220i/320i/328i & BMW Z4M.

Mocht u interesse hebben in een Eventuri carbon fiber inlaatsysteem, neem dan gerust contact met ons op via het onderstaande contactformulier.

    Beek Auto Racing MercSpeed MINIspeed Porformance VAGspeed

    Bezoek ook de andere dochtermerken van Beek Auto Racing B.V.