Coolerworx Short Shifters

Het Litouwse bedrijf Coolerworx is voornamelijk bekend vanwege de productie van hoge kwaliteit short shifters en opmaat gemaakte handremsystemen. De hoge kwaliteit van de producten is direct zichtbaar op de foto’s. Beek Auto Racing levert in samenwerking met BMWspeed aan BMW-rijders.

Voor BMW rijders kunnen we de short shifter op bestelling leveren. De shifter is gemaakt van 7075 aluminium en heeft stalen bevestigingsplaten. De substructuren zijn gemaakt van 2 mm dik AlMg3 aluminium. Om de shifter te installeren zijn geen specifieke aanpassingen benodigd.

Coolerworx

Met de short shifter gaat het schakelen met veel meer gevoel en precisie, tevens komt de pook hoger dus dichter bij het stuurwiel en zijn de schakelwegen veel korter. De Coolerworx Short Shifter is verkrijgbaar voor BMW’s met vijf of zes versnellingsbak.

Het koppelingssysteem blijft aanwezig in zijn oorspronkelijke vorm. De achteruit is verzegeld en kan uitsluitend gebruikt worden door een aparte handel te bedienen. De shifter heeft een racing uiterlijk en wordt gekenmerkt door zijn optimale ergonomie en perfecte positionering van de versnellingspook in de buurt van het stuurwiel. Het schakelpatroon is beperkt tot circa 65×65 mm.

Voor meer informatie, maatwerk en bestellingen neem gerust contact met ons op via het onderstaande contactformulier.

    Beek Auto Racing MercSpeed MINIspeed Porformance VAGspeed

    Bezoek ook de andere dochtermerken van Beek Auto Racing B.V.