Spoorverbreders/Spacers

In samenwerking met Beek Auto Racing levert BMWspeed een ruim aanbod aan spoorverbreders, ook wel spacers genoemd. Een spacer is niet anders dan een rond blok aluminium (of staal) die u tussen uw velg en uw wielnaaf plaatst. Door het plaatsen van een spoorverbreder, verbreed u de spoorbreedte van uw auto. De spoorbreedte is de afstand tussen het midden van de linkerband en het midden van de rechterband.

Het effect van het monteren van spoorverbreders is dat de wielen van uw BMW verder naar buiten komen te staan. Dit ziet er niet alleen beter uit, maar heeft ook een praktische waarde wanneer u bijvoorbeeld grotere en meestal dan ook dikkere remklauwen heeft gemonteerd. Mocht u uw bochtengedrag willen verbeteren, dat kunt u afhankelijk van uw rijstijl de spacers inzetten om de wegligging naar eigen wens in te stellen.

We hebben een ruim aanbod aan spacers op voorraad. We kunnen tevens langere wielbouten leveren. Voor meer informatie, maatwerk en bestellingen neem gerust contact met ons op via het onderstaande contactformulier.

    Beek Auto Racing MercSpeed MINIspeed Porformance VAGspeed

    Bezoek ook de andere dochtermerken van Beek Auto Racing B.V.