Tarox Remmen

Als importeur van Tarox beschikt Beek Auto Racing over een topmerk met hoogwaardige producten binnen haar portfolio dat kan terugkijken op meer dan 30 jaar ervaring in de ontwikkeling, productie en distributie van verschillende remsystemen en remcomponenten. Tarox is een specialist op het gebied van remmen, remsystemen en remcomponenten. Het bedrijf is gevestigd in Osnago, Noord Italië, in de buurt van het beroemde Monza racecircuit.

Tarox zorgt ervoor dat ze altijd het beste te bieden heeft op het gebied van design en technologie. Nieuwe producten en toepassingen worden maandelijks toegevoegd aan het zeer uitgebreide productassortiment. Het ruime assortiment bestaat uit de volgende productgroepen: remschijven, remblokken, remklauw conversiekits, RVS remleidingen en remolie. Ook volledige “big brake” remkits zijn verkrijgbaar, voor zowel straat- als circuitgebruik. Beek Auto Racing levert vele onderdelen uit voorraad!

Tarox Remmen

De lijst met toepassingen voor straatauto’s heeft meer dan 4.500 items, terwijl de racecatalogus meer dan twintig verschillende remklauwen en honderd soorten remschijven voor allerlei soorten raceauto’s bevat. Kleine aantallen en/of systemen op maat kunnen op afspraak voor bijna elk voertuig speciaal worden vervaardigd. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

Mocht u specifiek op zoek zijn naar remschijven en/of remblokken, neem dan gerust even een kijkje in de volgende Tarox catalogus met het volledige assortiment. Zodra u de juiste keuze heeft gemaakt, kunt u contact opnemen met ons via het onderstaande contactformulier en de typenummers doorgeven.

    Beek Auto Racing MercSpeed MINIspeed Porformance VAGspeed

    Bezoek ook de andere dochtermerken van Beek Auto Racing B.V.