Rollentestbank

Bent u benieuwd naar het motorvermogen en de trekkracht van uw (race-)auto? BMWspeed en Beek Auto Racing hebben de beschikking over een rollentestbank, die geschikt is voor zowel twee- als vierwielaangedreven auto’s. Wij meten de auto d.m.v. een inertia test. Hierdoor ontstaat een vermogensgrafiek of overzicht.

Op onze SuperFlow AutoDyn 30 AWD rollentestbank meten we zowel raceauto’s als normale straatauto’s. Aan de hand van verschillende gegevens tijdens een vermogen meting (waaronder bijvoorbeeld de mengverhouding ook wel air-fuel ratio genoemd) kunnen we controleren of uw afstelling juist is. Alle soorten en merken (race-)auto’s kunnen worden gemeten op onze testbank. Zelfs formuleauto’s passen op onze testbank.

Rollenbanktest 01

Beek Auto Racing verricht niet alleen metingen, maar voert in overleg met de eigenaar van de auto eventueel ook afstelwerkzaamheden aan ontsteking, carburateurs of (indien toegankelijk) boordcomputer uit. Onder de supervisie van Ghisbert van Ginhoven kan de klant naar eigen wens het motormanagement een motorvermogen laten controleren of aanpassen. Speciale maatwerkoplossingen behoren ook tot de mogelijkheden.

Wilt u gebruik maken van de rollentestbank dan kan dat ook en de kosten daarvan zijn € 150,00 incl. BTW. Laat u ook uw ECU tunen of aanpassen, in combinatie met de tuning dan zijn de kosten van de vermogens test maar € 100,00 incl. BTW. Uiteraard is dit dan bovenop de kosten van de chiptuning. Aanpassingen aan het motormanagement of uw ECU zijn er al vanaf € 350,00 inclusief BTW afhankelijk van het bouwjaar. U kunt een afspraak inplannen door met ons contact op te nemen via het onderstaande contactformulier.

Rollenbanktest 02

    Beek Auto Racing MercSpeed MINIspeed Porformance VAGspeed

    Bezoek ook de andere dochtermerken van Beek Auto Racing B.V.