Tuning op maat

BMWspeed is een specialist in het leveren van een verscheidenheid aan upgrades en verbeteringen waarbij we de prestaties van uw BMW verbeteren. Naast onze hardware-upgrades, zoals Coolerworx short shifters, ITG filtersystemen, en vele andere onderdelen, kunnen we ook door middel softwaretuning de motor in uw bolide afstellen voor betere prestaties. We hebben drie methoden voor u beschikbaar!

Chiptuning op maat

Aan boord van iedere BMW vindt u tegenwoordig vele computers, waaronder ook de ECU (Electronic Control Unit). Deze is verantwoordelijk voor alle besturingen rondom uw motorblok. Door de software in de ECU aan te passen kunnen we de prestaties van uw auto verbeteren. Het systeem luistert op dat moment naar de waarden die wij vakkundig hebben ingesteld.

Bij de Beek Auto Racing en BMWspeed kunt u rekenen op maatwerk dienstverlening die afgestemd wordt naar uw verwachtingen. Wij kunnen bijna alle typen BMW tunen. Vul op onze voorpagina het juiste type in en kies uw BMW motor voor een volledig overzicht van de mogelijkheden voor uw bolide. Staat uw type er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande formulier.

De kosten voor het aanpassen van het motormanagement (ook wel chippen genoemd) gaat bij ons op bouwjaar.

  € 595,00 – bouwjaar 2018-2019-2020-2021
  € 575,00 – bouwjaar 2016-2017
  € 550,00 – bouwjaar 2014-2015
  € 475,00 – bouwjaar 2012-2013
  € 425,00 – bouwjaar 2010-2011
  € 375,00 – bouwjaar 2008-2009
  € 350,00 – bouwjaar 2006-2007
  € 325,00 – bouwjaar 2004-2005

Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW. Mocht u een vermogenstest willen uitvoeren voor en na de installatie van de chiptuning dan kunnen we deze aanbieden voor € 75,00 uitsluitend in combinatie met de softwaretuning.

Wilt u dat uw auto luide knallen maakt tijdens het wegrijden, ook wel Pops & Bangs, Crackles, Burble on overrun of Schubblubbern genoemd? Neem dan nu contact met ons op via het onderstaand formulier, want we bouwen deze software-aanpassing voor maar € 250,00 inclusief BTW in uw geliefde automobiel, onafhankelijk van het bouwjaar en het model.

ECU

Vrij programmeerbare ECU

Naast beide genoemde opties bieden we ook de mogelijkheid tot het het programmeren van een vrij programmeerbare ECU waarbij we het originele motormanagementsysteem vervangen door een nieuwe vrij programmeerbare oplossing. Op deze manier passen we de prestaties van uw auto aan naar eigen wens en volledig op maat gemaakt.

Deze methode van ‘chiptunen’ biedt veel meer mogelijkheden bij het plaatsen van hardware-oplossingen en upgrades zoals, andere turbo’s, interkoelers, of bijvoorbeeld grotere injectoren. De programmering van een vrij programmeerbare ECU wordt vooral toegepast bij race- en rallydoeleinden, maar voor straattoepassingen hebben we ook mogelijkheden beschikbaar.

Interesse? Laat het ons dan weten via het onderstaande contactformulier. Vul het formulier in, geef aan waar uw interesses ligt en we reageren zoals mogelijk op uw bericht.

  Beek Auto Racing MercSpeed MINIspeed Porformance VAGspeed

  Bezoek ook de andere dochtermerken van Beek Auto Racing B.V.