Akrapovic Uitlaatsystemen

Experience the power! Akrapovic is een pionier op dit gebied van premium uitlaatsystemen voor sportieve auto’s en wordt alom erkend als een zeer innovatief materiaaltechnologiebedrijf. Het merk staat synoniem voor het hoogste niveau van ontwerp, prestatieverbetering en het creëren van een onmiskenbaar diep resonerend uitlaatgeluid.

De producten van het bedrijf zijn ontworpen en gefabriceerd voor hoge prestatieauto’s door een gepassioneerd en hooggeschoold personeelsbestand van meer dan 1000 werknemers, gebruikmakend van de nieuwste technologieën, processen en de beste materialen. Vanuit BMWspeed leveren we het volledige aanbod aan hoogwaardige uitlaten van de Sloveense fabrikant.

Akrapovic 01

De Racing R&D-afdeling werkt met tientallen raceteams. Meer dan 100 wereldkampioenen hebben al vertrouwd op de uitlaatsystemen van Akrapovic. Het ruime klantenbestand van BMWspeed en Beek Auto Racing maken in vele gevallen met veel plezier gebruik van de uitlaten van Akrapovic.

Mocht u interesse hebben in een Akrapovic uitlaatsysteem, neem dan gerust contact met ons op via het onderstaande contactformulier.

    Beek Auto Racing MercSpeed MINIspeed Porformance VAGspeed

    Bezoek ook de andere dochtermerken van Beek Auto Racing B.V.