ATS Wheels Motorsport – Lichtmetalen Wielen

ATS Wheels is al meer dan 40 jaar nauw betrokken bij de autosport en heeft in zijn lange geschiedenis talloze raceseries en winnende teams ondersteund met de juiste lichtmetalen wielkits. ATS is momenteel onder andere de serieleverancier van de FIA Formula 3 in Europa.

Het ontwikkelingswerk in de autosport heeft van ATS één van de meest gerenommeerde specialisten in de motorsport wereld gemaakt. Bovendien is ATS een betrouwbare partner voor de ontwikkeling van nieuwe prototypen voor talrijke automobielgroepen.

ATS wheels 01

In samenwerking met ATS levert BMWspeed, een dochteronderneming van Beek Auto Racing, graag het volledige aanbod aan motorsportwielen voor uw BMW. In totaal kunnen we negen verschillende velgen leveren; GT Racing, RT Rallye Tarmac, RG Rallye Gravel, WTCC, GT FORGED Schmiederad, GTR / GTR Evo, F3-Racing, DTC Tourenwagen-Racing en de GTX Schmiederad.

Voor een volledig overzicht kijk gerust eens op de website van ATS Wheels en maak gelieve gebruik van de configurator. We kunnen u op ieder moment persoonlijk adviseren over de opties voor uw raceserie of voertuig via het contactformulier onderaan deze pagina.

ATS wheels 03

Neem nu via het onderstaande contactformulier contact met ons op voor een offerte.

Beek Auto Racing MercSpeed MINIspeed Porformance VAGspeed

Bezoek ook de andere dochtermerken van Beek Auto Racing B.V.